Om Inred Ab

Inred Ab är ett specialsnickeri med 13 anställda, 2 000 m² industrilager och en omsättning på 2 miljoner euro (cirka 20 miljoner kronor) per år. Vi tillverkar och monterar kompletta, skräddarsydda inredningar för privat och offentlig miljö – hotell, lägenhetshus, kontor, banker med mera. Vi arbetar även med brandklassad inredning för de stora rederierna.

De flesta av våra projekt består av kombinationer av många material, både traditionella och moderna. Vi hanterar allt från massivträ, laminater och faner till olika typer av kompositmateral, stål och glas. För att leverera helhetslösningar samarbetar vi i ett nätverk av ledande leverantörer och underentreprenörer i hela Europa.

Inred Ab finns på bekvämt pendelavstånd från centrala Stockholm, i Mariehamn på Åland.

Samarbetspartners

Finmekanik

Verkstad och konstruktion

Skyltning och info

Historik

Inred Ab startade den 15 februari 1976. Företaget hade byggt båtar och båtinredning i årtionden under namnen Båtindustri och senare Ålex.

Nu bytte Inred Ab inriktning och satsade på inredning till sjukhus och andra offentliga byggnader, främst i Stockholmsregionen. Inred Ab har bland annat byggt inredning till Karolinska sjukhuset, Danderyds Sjukhus, Stockholms Konserthus och många av Stockholms skolor. Ett stort och prestigefyllt projekt för Inred Ab var inredningen till konserthuset Berwaldhallen i Stockholm, hemmascen för Sveriges Radios Symfoniorkester.

Nuvarande ägare tog över företaget 1997 och satsade då på att expandera på hemmamarknaden, som komplement till Sverige. På Åland arbetar Inred Ab i huvudsak med inredningsentreprenader.

Inred Ab har aldrig arbetat med aktiv marknadsföring utan lever vidare på gott renommé, lång erfarenhet, goda kontakter, kunnig personal och väl utfört arbete.